0.00 RON
Coșul este gol
PENTRU REGIMUL DIETETIC AL ALERGIEI LA PROTEINELE DIN LAPTELE DE VACĂ
Alergia este o reacție exagerată a sistemului imunitar față de alimente sau de mediul înconjurător. Alergia la proteinele din laptele de vacă este una dintre cele mai frecvente alergii la sugari și implică o reacție imunitară la proteina prezentă în lapte.
Cu o experiență de 40 de ani de cercetare în alergii, Nutricia desfășoară cercetări de pionierat cu o echipă pasionată, formată din 500 de oameni de știință și experți. Astfel, am dezvoltat formula noastră Aptamil® Pepti SYNEO™1, concepută pentru bebelușii diagnosticați cu alergie la proteinele din laptele de vacă.
Aptamil® Pepti SYNEO™1 este un aliment destinat unui scop medical special, care conține ingrediente cercetate științific.
Formula noastră combină SYNEO™ cu o structură de proteine extensiv hidrolizate, concepută pentru managementul nutrițional al alergiei la proteinele din laptele de vacă.
Combinația noastră patentată SYNEO™ conține GOS/FOS, complex de galacto- și fructooligozaharide, și Bifidus Breve, membru al familiei bacteriene care se găsește în mod natural în intestinul sugarului.
FOARTE IMPORTANT
Aptamil® Pepti SYNEO™1 se utilizează doar sub recomandare și supraveghere medicală și numai după instruirea mamei.
1. Spală-te bine pe mâini, sterilizează toate ustensilele utilizate în prepararea laptelui și asigură-te că marginea ambalajului este curată.
2. Fierbe apa potabilă pentru prepararea laptelui timp de 5 minute, apoi lasă la răcit până la cca 40°C.
3. Toarnă în recipientul pregătit (biberon) cantitatea de apă fiartă şi răcită, necesară conform dozării pentru o masă.
4. Dozează pudra cu linguriţa din interiorul ambalajului.
5. Adaugă pudra conform tabelului de dozare în recipientul pregătit (biberon).
6. Închide biberonul şi agită-l imediat, vertical și viguros timp de 10 secunde. Este foarte important să respecți modalitatea și timpul de agitare pentru a dizolva corect pudra.
7. Verifică pe încheietura mâinii tale temperatura laptelui preparat (cca 37°C).
Hidrolizat proteic din zer (din lapte de vacă), maltodextrină, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de cocos, ulei de rapiță, ulei de floarea-soarelui bogat în acid oleic, ulei de floarea-soarelui), galactooligozaharide (din lapte de vacă), fosfat de calciu, emulgatori (esteri ai acidului citric cu mono- și digliceride ale acizilor grași), fructooligozaharide, ulei de pește, clorură de potasiu, ulei din Mortierella alpina, clorură de colină, citrat de potasiu, clorură de sodiu, clorură de magneziu, L-tirozină, acid L-ascorbic, inozitol, magneziu hidrogen fosfat, taurină, L-ascorbat de sodiu, Bifidobacterium breve M-16V, sulfat de zinc, L-carnitină, sulfat feros, DL-alfa tocoferil acetat, uridină 5'-monofosfat de sodiu, 5'-monofosfat citidină, D-pantotenat de calciu, 5'-monofosfat adenozină, inozină 5'-monofosfat de sodiu, nicotinamidă, guanozină 5'-monofosfat de sodiu, sulfat de cupru, DL-alfa tocoferol, retinil palmitat, riboflavină, hidroclorură de tiamină, hidroclorură de piridoxină, sulfat de mangan, iodură de potasiu, acid pteroilmonoglutamic, retinil acetat, selenit de sodiu, fitomenadionă, D-biotină, colecalciferol, cianocobalamină
400 gr
Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.
21-11-2024
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând „Accept” sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Termeni și condiții mai multe despre cookie-uri.