0.00 RON
Coșul este gol
NAN® OPTIPRO® 1 HMO este un lapte de început pentru sugarii sănătoși care poate fi folosit de la naștere, dezvoltat pe baza cercetărilor Nestlé în
domeniul nutriției și sănătății copiilor.
OPTIPRO®: un amestec unic de proteine optimizate în funcție de vârstă, atât din punct de vedere calitativ, cât și cantitativ.
Numai lactoză: este unicul glucid din NAN® OPTIPRO® 1 HMO .
Conţine DHA în conformitate cu legislația pentru toate formulele de început (Regulamentul Delegat 2016/127).
Mod de preparare:
1. Spală-te bine pe mâini înainte de a pregăti laptele pentru sugari.
2. Spală bine sticla, tetina și capacul până nu mai rămân urme de lapte. Fierbe-le timp de 5 minute. Lasă-le acoperite până la folosire.
3. Fierbe apa potabilă timp de 5 minute, apoi las-o să se răcească (~40°C).
4. Consultă și urmează modul de administrare. Mai întâi, toarnă exact cantitatea de apă necesară în biberon. Apoi adaugă numărul exact de măsuri rase corespunzător vârstei sugarului folosind doar lingurița dozatoare din interior.
5. Asigură-te că lingurița dozatoare este uscată și pune-o înapoi în cutie. Închide bine cutia după fiecare folosire și
păstreaz-o într-un loc răcoros și uscat.
6. Închide biberonul și agită bine până când pudra s-a dizolvat complet. Verifică temperatura înainte de hrănire.
Produsul trebuie consumat în maxim 3 săptămâni de la deschiderea cutiei.
Atentie:
Apa nefiarta, biberoanele nefierte sau dilutia incorecta pot duce la imbolnavirea sugarului tau. Depozitarea, manipularea, prepararea si hranirea incorecte pot avea efecte adverse pentru sanatatea sugarului tau.
Prepara un singur biberon o data. Hraneste sugarul imediat si urmeaza cu exactitate instructiunile. Nu pastra un biberon neterminat, arunca continutul neconsumat. Tine intotdeauna sugarul in brate cand il hranesti. Daca il lasi nesupravegheat se poate ineca.
* Pentru a pastra numarul de culturi vii, apa fiarta trebuie racita pana la 40° C inainte de a adauga pudra.
** Nota: foloseste numai masura din interiorul cutiei. Nu folosi mai multa sau mai putina pudra decat este indicat, deoarece aceasta poate duce fie la deshidratare, fie la o nutritie insuficienta a bebelusului tau. Nu modifica proportiile fara avizul medicului.
Ingrediente:
Proteine din zer demineralizat, lapte degresat, uleiuri vegetale (floarea soarelui cu conținut ridicat de acid oleic, rapiță cu conținut scăzut de acid erucic, floarea soarelui), lactoză, minerale (citrați de calciu, citrat de potasiu, hidroxid de potasiu, clorură de magneziu, clorură de potasiu, fosfați de sodiu, clorură de sodiu, hidroxid de calciu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat cupric, sulfat de mangan, iodură de potasiu, selenat de sodiu), 2´-fucozil-D-lactoză (conține lactoză), ulei de pește, ulei de Mortierella alpina, emulgator lecitină din soia, bitartrat de colină, aminoacizi (L-fenilalanină, L-histidină), corector de aciditate acid citric, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), nicotinamidă (niacină), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), mononitrat de tiamină (vitamina B1), acetat de retinil (vitamina A), riboflavină (vitamina B2), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), acid folic (folat), filochinonă (vitamina K), colecalciferol
(vitamina D), D-biotină, cianocobalamină (vitamina B12)], culturi de Lactobacillus reuteri**, taurină, inozitol, nucleotide [citidină 5’-acid monofosforic (CMP), uridină 5’-acid fosforic (UMP), adenozină 5’-acid fosforic (AMP), guanozină 5'-acid fosforic (GMP)], L-carnitină.
**Culturi de Lactobacillus reuteri DSM17938 sub licență BioGaia AB.
Alergeni: lapte, zer, lactoza, soia, peste
Provenienta: UE (Tara poate varia in functie de lot)
Prezentare:
400 g
Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.
03-12-2024
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând „Accept” sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Termeni și condiții mai multe despre cookie-uri.