0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Eubiotic Baby Picături, Labormed, Supliment alimentar pe bază de tulpini bacteriene benefice

  • Transport gratuit peste 300 RON
Pret: 46.82 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Informatii detaliate

Eubiotic Baby picături conţine culturi lactice vii selecţionate din cele mai bine documentate ştiinţific tulpini de Lactobacillus rhamnosus LGG şi Bifidobacterium BB-12 pe populaţii reprezentate de sugari şi copii mici.

Lactobacilus rhamnosus este cea mai documentată bacterie probiotică din lume, peste 1000 de publicaţii ştiinţifice şi 300 de studii clinice demonstrându-i beneficiile în regenerarea florei intestinale.

Bifidobacterium BB-12 este principala tulpină probiotică din tubul digestiv al copiilor mici şi al sugarilor, ea regăsindu-se în laptele matern. Studiile pe populaţia pediatrică demonstrează beneficiile acestei tulpini în tulburările gastro-intestinale.

Eubiotic Baby picaturi este recomandat în situaţiile în care este necesară regenerarea florei intestinale, cum ar fi cazurile de diaree cauzată de folosirea de antibiotice, virusuri, bacterii sau paraziţi, sau pentru ameliorarea colicilor.

Ingrediente:
Ulei floarea soarelui cu conținut ridicat de acid oleic (cu ados de DL-alfa-tocoferol (E307) și acid citric (E330)) (agent de încărcare), Lactabacillus thamnosus LGG, bafidobacterium animalis susp. lactis BB-12 (în baza de zahăr, maltodextrină, ascorbat de sodiu).

Mod de administrare: 
Este necesar să se administreze 6 picături de Eubiotic Baby picături zilnic, în doza unică, pe toată durata manifestării simptomelor. O doză conţine 1 miliard bacterii lactice vii. Eubiotic Baby picături poate fi administrat copiilor sănătoşi încă din prima zi de viaţă, precum şi femeilor însărcinate, a celor care alăptează şi adulţilor sănătoşi. Eubiotic Baby picături se poate administra fie ca atare, cu linguriţa, fie împreună cu alimente sau lichide (fără ca acestea să fie fierbinţi pentru a nu afecta culturile lactice vii). Eubiotic Baby picături nu schimbă gustul alimentelor sau băuturilor cu care sunt amestecate. În cazul în care produsul se administrează pentru compensarea efectelor adverse ale antibioticelor, se recomandă administrarea Eubiotic Baby picături la un interval de 3 ore după administrarea acestora şi înca o saptămână după terminarea tratamentului cu antibiotic.

A se agita bine înainte de utilizare.

Prezentare:
8 g

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5944719009976

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

03-07-2024

Produse similare