0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Softigyn, min. 100.000.000 UFC, 6 capsule moi vaginale, Meditrina Pharmaceuticals

  • ATENTIE! Transportul necesită monitorizarea temperaturii, prin urmare acest produs NU poate fi livrat prin curier. Acest produs este depozitat numai în frigider și se poate livra DOAR în municipiul Iași.
  • Transport gratuit peste 300 RON
Pret: 68.52 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Cod ANM medicament

W69324002

Tip medicament

OTC

Documente

Informatii detaliate

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

SOFTIGYN® min. 100.000.000 UFC caps. moi vaginale este un probiotic vaginal cu eficiență dovedită clinic în prevenția și tratamentul infecțiilor vaginale de tip candidoză vaginală, vaginită bacteriană, tricomoniază și a recurențelor acestora, precum și ca adjuvant în tratamentul infecțiillor urinare și este recomandat tuturor femeilor: adolescente (de la apariția primei menstruații), în perioada fertilă, în sarcină, în perioada de menopauză.

Indicații:
Softigyn este indicat femeilor adulte pentru:
- Prevenirea recurenței infecțiilor vaginale prin restabilirea și menținerea nivelului optim de lactobacili vaginali.
- Refacerea florei vaginale fiziologice dupa tratamentul antibiotic al vaginitei bacteriene.

SOFTIGYN® min. 100.000.000 UFC caps. moi vaginale conține Lactobacillus Plantarum P 17630, o tulpină probiotică cu rol în reechilibrarea habitatului fiziologic natural cu lactobacili, pentru a proteja împotriva germenilor ce determină infecțiile vaginale, în special candidoza vaginală. Livrează probioticul chiar la sursa infecției vaginale; Inhibă colonizarea patogenilor, în special Candida Albicans; Protejează împotriva candidozelor vaginale recurente; Reechilibrează microflora vaginală, hidratează mucoasa vaginală și oferă protecție împotriva instalării și reapariției disconfortului intim; Prezintă conținut ridicat de trigliceride, fiind ușor de aplicat chiar și în vaginita atrofică. Nu este atacat de acțiunea antibioticelor, se poate co-administra cu orice antibiotic sau antifungic.   

Contraindicatii:
Nu utilizați Softigyn:
- dacă sunteţi alergic la oricare dintre componentele acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizați Softigyn, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Nu utilizați Softigyn pentru a înlocui terapia cu antibiotice sau chimioterapice, utilizate pentru tratamentul infecțiilor, ci pentru a o completa. Softigyn restabilește condițiile normale (fiziologice) ale vaginului, mai ales la sfârşitul tratamentului specific infecţiei. A se pastra la frigider (+ 2°C - +8°C).

Sarcina și alăptarea:
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului înainte de a utiliza acest medicament.

Softigyn poate fi utilizat în timpul sarcinii și alăptării deoarece Lactobacillus plantarum este o bacterie care nu provoacă boli (nu patogen) și care este prezentă în mod normal în vaginul unei femei sănătoase.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Softigyn nu are nicio influență asupra capacității de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul.
Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Doza recomandată pentru femei adulte este de: 1 capsulă vaginală pe zi timp de 6 zile consecutive.
Pentru prevenirea recidivei infectiilor vaginale se recomanda administrarea, dupa tratamentul initial, a cate o capsula/saptamana timp de cel putin 4 saptamani sau 1 ciclu de o capsula/zi timp de 6 zile consecutiv o data pe luna timp de 3 luni.

Copii și adolescenți:
Nu sunt disponibile date.

Mod de administrare:
Introduceți o capsulă vaginală adânc în vagin, întins (în decubit dorsal) seara înainte de culcare.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale.

Compozitie:
- Substanța activă este Lactobacillus plantarum P 17630. Fiecare capsulă vaginală conține 100.000.000 de unități formatoare de colonie (UFC) de Lactobacillus plantarum P 17630.
- Celelalte componente sunt:
Capsule moi vaginale: etil p-hidroxibenzoat de sodiu - Propil p-hidroxibenzoat de sodiu - Trigliceride cu lanț mediu - Silice (Aerosil 300) - Gelatina - Glicerol - Dimetilpolisiloxan - Dioxid de titan (E171) -Lactoză.
Capsule vaginale: amidon de porumb, manitol, croscarameloză sodică, stearat de magneziu, silice coloidală hidratată. Componentele capsulei: gelatină, dioxid de titan (E 171).

Prezentare:
6 capsule moi vaginale

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

6427616287184

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

03-07-2024

Produse similare