0.00 RON
Coșul este gol
Proprietati:
- proprietati antifungice, antibacteriene, antiinflamatoare excelente;
- textura special conceputa pentru mai mult confort cosmetic: spumare rapida, clatire usoara;
- fara sapun;
- uleiul esential de Ienupar Rosu are efect antiseptic si antimicotic;
- exfoliant cu actiune asupra scuamelor;
- Zincidone® este un complex cu actiune dubla: Zn (un oligoelement cu rol esential in sinteza proteica si diviziunea celulara) normalizeaza secretia de sebum si are actiune antibacteriana, iar acidul L-pirolidon carboxilic (L-PCA) creste biodisponibilitatea Zn, sporind eficienta acestuia si reface functia de bariera a pielii, avand si rol hidratant;
- alfabisabolol, extract natural non-alergic are un puternic efect antiinflamator si antibacterian;
- apa termala Herculane are proprietati antiinflamatorii dovedite, fiind indicata pentru piele sensibila si reactiva;
- calmeaza pielea si are efect antiiritant.
Mod de utilizare:
Aplicati dimineata si seara pe pielea umeda a fetei sau corpului. Evitati contactul cu ochii.
Masati pana cand se formeaza spuma, apoi clatiti abundent cu apa.
Recomandat a se folosi in asociere cu Ivadermaseb Crema pentru piele sensibila asociata cu roseata si scuame.
Ingrediente:
Aqua (Water), Decyl Glucoside, Butylene Glycol, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Laureth-11 Carboxylic Acid, Glycerin, Dimethicone Peg-7 Phosphate, Zinc Pca, Buteth-3, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Chlorphenesin, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Sodium Hydroxide, O-Cymen-5-Ol, Juniperus Oxycedrus Wood Oil, Tetrasodium Edta, Bisabolol, Tributyl Citrate, Tocopherol
Prezentare:
250 ml
Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.
03-12-2024
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând „Accept” sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Termeni și condiții mai multe despre cookie-uri.