0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Sensivit picături oftalmice, 10 ml, Unimed Pharma

  • Transport gratuit peste 300 RON
Pret: 22.62 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 24 de ore

Informatii detaliate

Indicatii

Sensivit solutie oftalmica este o folosita ca alternativa pentru stabilizarea celor trei straturi lacrimale pe suprafata ochiului.

Acest produs se recomanda pentru ochi obositi si uscati.

Excipienti: Acetat de alfa-tocoferol, clorura de sodiu, apa pentru preparate injectabile, ricinoleat de macrogolglicerol, palmitat de retinol, clorura de benzalconiu.

Actiune terapeutica

Sensivit solutie oftalmica are in componenta vitamina A, care sprijina crearea componentei mucoase, interne a filmului lacrimal. Alaturi de vitamina E imbunatateste nutritia conjunctivei si a corneei.

Substantele pe care le contine produsul Sensivit solutie oftalmica sustin, de asemenea, componenta externa a filmului lacrimal, luptand eficient impotriva uscarii rapide a suprafetei ochiului.

Produsul este folosit in tratarea sindromului ochiului uscat si in cazul afectiunilor la care este necesara crearea unui film umed de protectie la nivelul conjunctivei si corneei ochiului.

Contrindicatii

Este contraindicata utilizarea Sensivit la femei in timpul sarcinii si alaptarii, la copiii cu varsta mai mica de 2 ani sau in situatia hipersensibilitatii oculare la oricare dintre substantele din componenta sa.

Prezentare: 10 ml

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

8588000227075

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

03-07-2024

Produse similare