0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Emulgel Forte cu efect de incalzire usoara, 70 g, Dr. Boici

  • Transport gratuit peste 300 RON
Pret: 19.88 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Informatii detaliate

Emulgelul Dr. Boici Forte are o acțiune complexă, datorată combinației unice de principii biologic active care acționează sinergic, astfel încât acțiunea analgezică și antiinflamatoare a extractului de spânz este potențată de acțiunea de susținere a funcției venoase a flavonoizilor din extractul de castan, iar extractul de salcie favorizează funcționarea normală și mobilitatea articulațiilor prin atenuarea disconfortului provocat la nivel articular. Camforul, prin proprietatea lui de a intensifica local circulația, joacă și rolul de promotor de absorbție pentru principiile active din plante, mărind astfel disponibilitatea acesteia de a pătrunde, după aplicare topică, în profunzime până la nivelul sursei durerii și inflamației.

Compoziție: conține extracte din: spânz (Helleborus purpurascens), castan (Aesculus hippocastanum) și salcie (Salix alba bark extract).

Principiile sale active sunt 100% naturale și nu conține parabeni sau alte substanțe cu potențial nociv.

Mod de administrare: se aplică în strat subțire pe tegumentul zonelor dureroase, de 2-3 ori pe zi, prin masaj ușor. Cantitatea recomandată este de 2-3 g. Este indicată aplicarea emulgelului și după compresa cu Soluție Relaxantă Dr. Boici. Formula de emulgel permite masarea ușoară a zonei dorite, hidratând și îngrijind pielea și oferind astfel relaxare, confort și o stare de bine!

Prezentare: Tub de 70g

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

6424827000748

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

03-07-2024

Produse similare