0.00 RON
Coșul este gol
Proprietati:
Iedera este cunoscuta din antichitate pentru efectul ei expectorant, spasmolitic (relaxeaza musculatura bronsica) si bactericid. Mierea are efect emolient ajutand la calmarea iritatiei provocate de tuse, iar Zincul are importante proprietati imunostimulatoare ajutand organismul sa lupte impotriva tuturor simptomelor racelii si gripei. Acetilcisteina este folosita de multi ani pentru efectul mucolitic, mucoreglator si antiinflamator (la nivelul mucoasei bronsice). O actiune sinergica a propritetatilor tuturor acestor ingrediente determina:
– un efect expectorant de fluidificare si eliminare a secretiilor
– un efect bactericid care inlatura bacteriile ce intretin inflamatia
– un efect de calmare a episoadelor de tuse prin efectul emolient al mierii asupra iritatiei mucoasei, scaderea cantitatii de secretii produse si eliminarea lor mai usoara.
Meltus Expectolin contine toate aceste ingrediente fiind un sirop cu proprietati expectorante, bactericide, antiinflamatoare si emoliente. Si nu uitati, lichidele (apa, ceai, supa, sucuri) pastreaza faringele umed, evita îngroşarea secreţiilor şi faciliteaza eliminarea lor. Deci, pe langa sirop, hidratarea este o parte importanta in procesul de ameliorare a tusei productive.
Recomandat pentru tusea productiva
Ingrediente:
- fructoza (îndulcitor), miere poliflora (îndulcitor natural), apa purificata, extract standardizat de iedera (Hedera helix) (1% hederagenina), N-acetil-L-cisteina, acid citric (conservant), sorbat de potasiu (conservant), guma xantan (agent de îngrosare), gluconat de zinc, aroma de capsuni (aromatizant), aroma de capsuni Fraise (aromatizant).
Asocierea substantelor bioactive din extractul de iedera cu acetilcisteina, gluconatul de zinc si mierea de albine are efect de ameliorare a tusei, caracteristica starilor de raceala si gripa.
Asocierea substantelor bioactive din extractul de Iedera cu acetilcisteina, gluconatul de zinc si mierea de albine are efect de ameliorare a tusei, caracteristica starilor de raceala si gripa.
Extractul de Hedera helix (iedera) contine hederagenina, alfa-hederina, hederacozid C în proportie de 5-8%, substante naturale ce contribuie la mentinerea sanatatii arborelui respirator. Cantitatea extrem de mica de emetina, prezenta mai ales în frunze, este responsabila pentru cresterea secretiei de mucus în caile respiratorii.
Extractul de iedera este aprobat de catre Comisia Germana E pentru terapia afectiunilor inflamatorii cronice ale bronhiilor si în tratamentul tusei productive, datorita actiunilor sale ca expectorant. Acetilcisteina fluidifica secretiile bronsice, pastrând astfel umiditatea normala a mucoaselor cailor respiratorii.
Zincul este un microelement esential pentru buna functionare a organismului. Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Aditional, mierea poliflora este folosita de secole în medicina traditionala în caz de tuse si dureri în gât datorita proprietatii sale antiseptice, care usureaza revenirea la starea normala de sanatate de dinainte de episodul gripal.
Mod de administrare:
Acest produs se adreseaza exclusiv adultilor.
Se recomanda agitarea energica a flaconului înainte de utilizare.
Mirosul usor de sulf care se degaja la deschiderea flaconului este normal pentru acetilcisteina si nu are nicio influenta asupra efectului benefic al produsului.
Doza recomandată este de câte 1 linguriță de 2 ori pe zi.
Acest supliment alimentar nu trebuie utilizat mai mult de 5 zile consecutiv.
Siropul se administreaza indiferent de orarul meselor si poate fi amestecat în diversele bauturi non-alcoolice (apa, sucuri, ceaiuri etc).
Prezentare:
100 ml
Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.
21-12-2024
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând „Accept” sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Termeni și condiții mai multe despre cookie-uri.